Biztosítékok

1.

Bejelentett munkaviszony 
Cégünk kizárólag olyan munkalehetőségeket kínál, ahol a munkavégzés során minden munkavállalónk az első naptól be van jelentve.

2.

Adóvisszatérítés lehetősége
A naptári év leteltével lehetőség van a német vagy osztrák eurós bér béradójának (Lohnsteuer) visszaigénylésére. Cégünk ehhez természetesen kiadja a szükséges dokumentumokat. Az adóvisszatérítés mértéke tájékoztató jelleggel: ca.1000.- 3000 Euro /adóév (teljesen végigdolgozott év esetén). Természetesen sok tényezőtől függ a konkrét összeg pl. életkor, családi állapot stb., de érdemes élni a lehetőséggel. Megjegyzés: minden munkavállaló egyénileg, külső szolgáltatóval intéztetheti, a Disol Kft csak az igazolásokat adja ki hozzá.

3.

Igazolások kiadása
A munkaviszonnyal kapcsolatos dokumentumokat cégünk készséggel rendelkezésre bocsájtja, legyen az Jövedelemigazolás, Munkáltatói igazolás vagy a kilépéskor kiállított papírok.

4.

Üzemorvosi vizsgálat
Törekszünk arra, hogy a munkavállalóink egészséges környezetben, egészségesen végezzék munkájukat. Ezen kívül munkavédelmi oktatásban (SCC tanfolyam) is részesítjük a munkavállalóinkat a teljes munkahelyi kockázat csökkentése érdekében.

5.

Segítségnyújtás az ügyintézésben
Csapatunkban segítőkész kapcsolattartók állnak dolgozóink rendelkezésére, akikhez bátran lehet fordulni kérdésekkel.

6.

Céges gépjárművek
Cégünk munkavállalói Németországi munkákra céges gépjárművekkel utazhatnak  a ( gépjárműpark kapacitásától függően).

7.

Nincsenek rejtett költségek
Munkavállalóink minden bérrel kapcsolatos elemet ellenőrizhetnek a kiadott bérpapíron.

8.

Ingyenes szállás
Munkavállalóink számára ingyenes szállást biztosítunk. Szállásainkon törekszünk mindenki igényének eleget tenni. Pl Internet, tv, konya stb.

9.

Utazási költségtérítés
Az utazás költségét minden esetben legalább a törvény által előírt mértékben vagy 100 százalékban térítjük. Térítjük a  kiutazás és a munkába járás költségét.

10.

Adatbiztonság
Az új adatvédelmi törvénynek (GDPR) cégünk megfelel, így személyes adatait biztonságban tudhatja.